Hei, så hyggelig at du kan tenke deg å bli en del av Fitnokjentene!

Når du melder deg inn på denne siden vil du få tilgang til et lukket medlemsfora. Der vil du få et nytt program hver eneste uke som du kan trene når som helst og hvor som helst. Programmet kommer i 2 ulike nivåer, slik at du velge det som passer best! Det spiller med andre ord ingen trille om du aldri har trent før, eller om du har vært i gamet en stund – vi har noe som passer deg.

Du får tilgang til totalt 10 ulike økter hver uke (5 på nivå 1, 5 på nivå 2) og velger selv ut de øktene du har lyst til å gjennomføre. Synes du det kan være litt vanskelig å få til treningen alene kan du være med på den ukentlige treningstimen som holdes av en av våre fantastiske instruktører. Her vil du kunne bli med på styrketrening, kondisjonsøkter og yoga.

Målet er ikke at du skal gjøre alt, men at du skal finne den treningsmengden som passer deg!

Vi vet at det kan være vanskelig å komme i gang, og nettopp derfor har vi også vårt eget, private forum hvor vi kan dele opp- og nedturer, tips til hvordan man får inn aktivitet i en hektisk hverdag, gode oppskrifter og ikke minst stille spørsmål om noen skulle dukke opp. Treningsekspert Camilla Lorentzen er også tilgjengelig i en helt egen tråd, slik at du kan få svar på dine spørsmål om både trening og kosthold.

Vi hjelper deg selvsagt også med å gjøre endringer i kostholdet ditt, slik at du får de resultatene du er ute etter!